Eladó Családi ház, Szeged

#685400114

Eladó Családi ház

99 millió Ft

Szeged Baktó
Alapterület:
150 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
543 m2
Kondenzációs kazán
Utcára
Részben bútorozott
Kelet
Parkosított
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Baktói családi ház + műhely eladó

Sürgősen eladó!!!

 

Szeged Baktó területe igazi család házas paradicsom. Itt lakni és esetleg egyben vállalkozni is a legjobb lehetőség. Ez az álma most teljesülhet ennek az ingatlannak a megvásárlásával. De ha két generációs ingatlant szeretne, ez akkor is jó választás. Nézzük sorban: 

 

Van egy gyönyörűen berendezett kert, 543 m2, sarok telek. A bejárat mindkét utcáról lehetséges. Változatos térkő burkolatok szelik át a kertet kis ligeteket kialakítva. Szemet gyönyörködtető. Fontos elem a kertben, hogy a locsoláshoz fúrt kút áll rendelkezésre.

 

Van egy teljesen jó állapotú családi ház a maga 4 szobájával, praktikus elosztásban. Természetesen minden szoba külön bejáratú. A kényelemhez hozzájárul, hogy a földszinten és a tetőtérben is van egy-egy fürdőszoba.

A szobák kényelmes méretűek. Az "L" alakú konyha szintén tágas, igazi háziasszonyi paradicsom, mindennel felszerelt, és tartozik hozzá egy kamra is, az étkezést pedig a konyha melletti, erre a célra berendezett helységben lehet megoldani. Az csak apróság, hogy az étkezőből kiléphetünk egy fedett teraszra. Van külön mosdó-WC picike tusolóval, (háztartási helyiség funkcióval ellátva), a földszinten van a szobányi fürdőhelyiség sarokkáddal felszerelve. Az emeleti fürdő tusolós megoldású..

 

Az emeleti részre falépcsőn lehet feljutni, amely alatt praktikus tárolórészeket alakítottak ki. De a tetőtér is ügyesen került felhasználásra. A egyik fenti szobához kapcsolódik egy kertre néző erkély is, valamint innen lehet bejutni a padlástér egyik részébe, a másik oldal igazi titkos ajtón keresztül érhető el. 

 

A ház melegét egy gazdaságos kombi cirkó biztosítja. A melegvíz ellátás a földszinten erről a kazánról megy, de az emeleti fürdőhöz külön villanybojler van, amit  a padlástérben helyeztek el.

 

Mindez remek szerkezeti állapotnak örvend, esztétikai felújítások persze lehetségesek, de csak egy tisztasági festés mindössze amire szükség van.

 

A sok zölddel, fával bokorral védett épület egészen természetközeli hangulatot áraszt. A belső színvilága vállalható. 

 

És most jön az ingatlan további hasznosításának lehetősége. A jelenlegi tulajdonosok megélhetésük biztosítására létrehoztak egy kicsivel 100 m2-nél nagyobb épületrészt a telken a meglévő garázs továbbgondolásával. Itt egy vállalkozást üzemeltettek, melynek nyomai még fellelhetőek. Az épülethez jár vizesblokk, és irodahelyiség is. 

További hasznosítását tekintve bármilyen vállalkozást lehet benne folytatni, elég nagy a belmagassága, akár raktárnak is alkalmas, szükség esetén targoncával is járható. De lehet itt egy jó konditerem, (és hozzá simán elfér benne  pl. egy jakuzzi, és/vagy szauna, stb.), vagy lehet saját moziszobát kialakítani az összes hangulati elemmel. És még rengeteg ötlet van a hasznosításra. A két generációs megoldáshoz átépíthető, melynek során létrehozható egy 2-3 szobás lakóingatlan. Ehhez minden közmű rendelkezésre áll, az elektromos energia ellátás pedig 380V-os ipari áram. Ez persze a főépületben is így van. Ez az épület esetleg bérelhető, az utcáról önálló bejáraton keresztül megközelíthető. 

 

Tömegközlekedés helyben van, Szeged bármely pontja remekül elérhető. A kert, és az utcai növényzet elrejti a házat és lakóit, így az utcai zajok nem jutnak be az ingatlanba. Egyébként az ingatlanban mindennek van helye. Remekül élhető családi ház, már csak Ön és kedves családja hiányzik innen. Nézze meg, álmodja meg és vegye meg, hogy teljesüljenek az álmai. ehhez mindenben tudok segíteni, hívjon bizalommal.

Helyiség Méret (m2)
Szoba 20.2
Szoba 23
Szoba 9.8
Szoba 18.5
Konyha 9.5
Kamra, Éléskamra, Spájz 3
Tároló 6
Előszoba 4
Terasz 9.2
Erkély 1.8
Fürdőszoba + WC 5.7
Fürdőszoba + WC 3.2
Fürdőszoba 7
Közlekedő 4.3
Étkező 7.5
Lépcsőház 7.9
Üzlethelyiség 102
WC 3
Iroda
Garázs 35
Tároló 10

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése