Eladó Irodaház, Kistelek

#685400113

Eladó Irodaház

120 millió Ft

Kistelek
Alapterület:
165 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
Konvektor
Utcára
Bútorozatlan
Nyugat
2
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Üzleti lehetőség Kisteleken

Kistelek az első város Budapest felé az 5-ös főút mentén Szegedről indulva. A távolság nem nagy, kb. 30 perc alatt megjárható, de vonattal és távolsági buszjárattal is könnyen elérhető. A másik irányba Kiskunfélegyháza érhető el kb. ugyan ennyi idő alatt. A város fejlettsége jó, és ez folyamatosan nő, minden szükséges infrastruktúra megtalálható. Csendes, békés város jó adottságokkal. Egy jó időben megvalósuló beruházás haszonnal kecsegtet. EHHEZ KÍNÁLOK MOST EGY JÓ LEHETŐSÉGET.

 

Ezen a településen eladó most egy több célra is felhasználható ingatlan a város központjában. A közel 200 m2-es épület a régi korokat idézi, annak idején malomnak épült. Az átépítést követően székház lett, különböző rendezvényeknek adva otthont. Az ingatlan tulajdonosa a helyi vállalkozókból álló ipartestület. Jelenleg az ingatlan nincs kihasználva, ezért gyorsan birtokba vehető.

 

Az épületről:

A külső kép a régi korokat idézi, a homlokzat rendben van, a tetőszerkezet is jó. Ha csak funkcióváltásból adódóan nem szükséges, akkor itt jelentősebb beruházásra nincs szükség. 

 

Az ingatlan belső terei: 

Az épület két szintes, a malom felépítéséből adódóan. az alsó zint födémje masszív "I" vasgerendákon nyugszik, amelyeknek a több tonnás terhelés sem jelent gondot. Ezek a gerendák a földszinten jól láthatóak. A földszint kis előszobából, egy irodahelyiségből, pici konyhából, valamint egy nagy területű helyiségből áll, illetvet itt találhatóak a férfi-női mosdók, kézmosók. Az előszobából nyílik a feljárat az emeletre egy falépcsőn keresztül. 

Az emelet szinte teljes egészében egy nagy helyiségből áll. Itt jelenleg a helyi vállalkozók asztalitenisz edzései folynak. A terem végében van egy mosdó-WC helyiség, illetve csak függönyel elválasztva egy raktározási célra szolgáló rész. 

Az ingatlan belső terei délutáni napsütést kapnak.

 

Felhasználhatóság: 

Különböző rendezvények, táncestek, bálok megrendezése. Ehhez a konyhai kiszolgáló részt bővíteni kell.

Átépítést követően irodaház alakítható ki.

Kisebb beruházással akár elárusító hely vállhat belőle. A nagy termeknek köszönhetően az eladótér rendelkezésre áll.

Az ablakok átgondolásával akár két önálló lakás is létrehozható. De számos ötlet lehetséges még. 

 

Fontos megjegyezni, hogy Kistelek jelentős fejlődés előtt áll, köszönhetően a Szeged melletti autógyár (BYD) megépülésének. Mind a vállalkozások számára, mind a lakosság számára nagy lehetőséget jelent munkahelyeket, munkát illetően, valamint az ingatlanpiacra is hatással lesz. Ezért érdemes ideje korán lépni, mert a változások hamar itt lesznek. Nézze meg, álmodja meg a jövőjét, és tegyen rá ajánlatot.

 

 

Helyiség Méret (m2)
Iroda 11.8
Üzlethelyiség 60
Konyha 2.8
Előszoba 5.8
WC 4.5
WC 8.8
Lépcsőház 3.6
65.6

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése