Eladó Mezőgazdasági terület, Nagyszénás

#685400046

CSAK NÁLUNK  
Eladó Mezőgazdasági terület

11.5 millió Ft

Nagyszénás külterület
Alapterület:
10 000 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
nincs megadva
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
10 000 m2
Átlagos
Nincs
Körbejárható
230 - 400 Volt
Víz a telken
Gázcsonk a telken
Nincs szennyvízelvezetés

Mezőgazdasági célú fóliapark vagy telephely eladó! Horgásztó mellett!

NAGYSZÉNÁS külterületén lévő fóliaház parkban 12 fóliaházból álló együttes eladó, mely a telep közepén helyezkedik el. A fóliaházakban eddig paprika termesztés folyt, de más célú hasznosítása is megoldható. A teljes terület kb. 1 Ha. A teljes telep körbekerített.

 

A fóliavázak közül 9 dupla fóliával borított, 3 azonban szabadon áll. 5 db 75x8 méteres és 7 db 50x8 méteres alapterületű egységek vannak felállítva, mindkét végükön kétszárnyas nagy ajtóval szereltek, munkagéppel be lehet jutni a fóliaházba. A bordák 3/4-es vascsőből készültek, a bordaközök 120-asak, a bordaív 50 cm-re kezdődik a talajszint felett.

 

A fóliák között földbe ásott gerinc vezetéken több kútból nyerhető locsoló víz. A kutakhoz való szivattyú is megvan, ezeket kicsit fel kell újítani, de működő képesek. A fóliákban a locsoló csövek telepítve vannak, felső elosztású permetező öntözéshez, de a csepegtető rendszerű öntözés is megoldható.

 

A telephez tartozik több, fóliaház fűtéséhez használható kazán, amelyek jelenleg nincsenek használatban. Energiaellátás része a 3 gázcsonk, melyek fejlesztésként használhatóak a teljes fóliaház fűtési rendszer kiépítéséhez. 

 

Raktározáshoz két egység használható, az egyikben WC is kialakításra került. A vételár részét képezi 300 db 30-as műanyag rekesz is. 

 

A telepre való bejutás jelenleg szilárd burkolatú útról lehetséges. A fóliaházak közötti közlekedés, szállítás megoldható. Nagyszénás központja pár perc alatt elérhető. Fejlesztés lehet a fóliatelep szélén meglkévő szilárd útburkolatú útra való közvetlen kijutás is. 

 

Amennyiben mezőgazdasági vállalkozóként azonnal hasznosítható területre és használható felszerelésre van szüksége, kérem hívjon!

Horgász Anikó
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Telephely
Iroda irodaházban A
Irodaház
Üzlethelyiség
Építési telek
Mezőgazdasági terület
Tanya