Eladó Telephely, Szeged

#685400094

Eladó Telephely

29 millió Ft

Szeged Baktó
Alapterület:
100 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
160 m2
Kondenzációs kazán
Utcára
Bútorozatlan
Kelet
Parkosított
1
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Baktóban több célra használható családi ház eladó

Sürgősen eladó!!!

 

Szeged Baktó területe igazi család házas paradicsom. Itt vállalkozni is a legjobb lehetőség. Ez az álma most teljesülhet ennek az ingatlannak a megvásárlásával.

 

Használati megosztással kialakított mintegy 160 m2 telekrészen eladó egy 110 m2-es önálló épület. Az épület áll egy nagyobb kb. 90 m2-es teremből, valamint a szükséges mellékhelyiségből,l illetve kialakításra került egy kisebb iroda rész is. Öltöző és konyha kialakítása megoldható. A telek leválasztása folyamatban van, ügyvéd által készített használati megosztás szintén megoldásra vár.

 

További hasznosítását tekintve bármilyen vállalkozást lehet benne folytatni, elég nagy a belmagassága, akár raktárnak is alkalmas, szükség esetén targoncával is járható. De lehet itt egy jó konditerem, (és hozzá simán elfér benne  pl. egy jakuzzi, és/vagy szauna, stb.), vagy lehet moziszobát kialakítani az összes hangulati elemmel. És még rengeteg ötlet van a hasznosításra. Az épület felújításra vár, de átépítése is lehetséges, melynek során létrehozható egy 2-3 szobás lakóingatlan. Ehhez minden közmű rendelkezésre áll, az elektromos energia ellátás pedig 380V-os ipari áram. Ez az épület az utcáról önálló bejáraton keresztül megközelíthető. 

 

Tömegközlekedés helyben van, Szeged bármely pontja remekül elérhető. A kert, és az utcai növényzet elrejti a házat és lakóit, így az utcai zajok nem jutnak be az ingatlanba. Nézze meg, álmodja meg és vegye meg, hogy teljesüljenek az álmai. ehhez mindenben tudok segíteni, hívjon bizalommal.

Helyiség Méret (m2)
Üzlethelyiség 102
WC 3
Iroda
Garázs 35
Tároló 10

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése