Eladó Családi ház, Szeged

#685400054

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

72.3 millió Ft

Szeged Kiskundorozsma
Alapterület:
120 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 000 m2
Kiváló
Cirkó
Vegyes
Nyugat
Parkosított
1
Összkomfort
230 - 400 Volt
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Remek állapotú családi ház Szegeden

Szeged-Kiskundorozsma területének egyik legjobb helyén eladó egy remek állapotban lévő családi ház, kiválóan használható 1000-es portával. A ház kényelmes 120 m2-vel ideális otthon lehet bármely családnak. Minden szoba külön bejáratú. A közlekedő-előszoba együttes egy része a különböző helységekbe való bejutást teszi lehetővé, a másik része pedig a közép tájon elhelyezkedő konyha-étkezőhöz kapcsolódik. A tágas, szobányi fürdőben van kád is és tusoló is. A WC külön helységben kapott helyet.

A helységek hidegburkolatai különlegesek, a szobák pedig egyedi, intarziás parketta burkolást kaptak. Az egyedileg gyártott fa nyílászárók hibátlanul működnek, az impozáns konyhabútor szintén egyedi tervezésű és kivitelezésű.     
A ház rendelkezik klímával, valamint cirkó és vegyeskazán fűtési rendszerrel. A padlófűtést radiátoros hőleadók segítik. Az elektromos hálózat minden terhelést bír, az ipari áram fázisai kerültek szétosztása. 
A telken található egy önálló garázs szerelőaknával, amely a pince funkciót is ellátja. Mellette megépült egy kétállásos garázs is amely jelenleg jól felszerelt asztalos műhelyként használatos. (Ideális vevő lenne egy asztalos - vagy hasonló szakmabeli - vevő, aki a gépparkot is átvehetné. A garázsok mellett kocsiszín és kisebb tároló helység is rendelkezésre áll.
Az ingatlan teljes felújítása 2000-ben történt meg. A hátsó főfal egy részének kivételével minden tégla, a 40 cm-es falak nem igényelnek hőszigetelést. A födém hőszigetelése megoldott. Az ingatlant riasztó rendszer védi.      
A széles utcafront további építkezési lehetőségeket rejt magában, de az automata öntözővel és fúrt kúttal ellátott kert ideális pihenő terület az egész család részére. A műhely funkcióból adódóan az ingatlanra való bejutás gépjárművel - teherautóval - is megoldott. A tömegközlekedés és Dorozsma központja pár perc gyaloglással könnyen elérhető.
Ha egy műszakilag megbízható, esztétikailag jól kinéző, praktikus elrendezésű családi házat keres akkor ezt mindenképp érdemes megnéznie és ajánlatot tennie rá.

Helyiség Méret (m2)
Szoba 22.9
Szoba 14.9
Szoba 15.8
Kamra, Éléskamra, Spájz 2.6
Konyha + étkező 13.2
Fürdőszoba 14.4
Kazánház 1.1
Közlekedő 20
WC 1.6
Szoba 6.3
Kazánház 2.3

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Iroda irodaházban A
Telephely
Tanya
Irodaház
Üzlethelyiség
Építési telek
Mezőgazdasági terület