Eladó Családi ház, Baks

#685400100

Eladó Családi ház

34 millió Ft

Baks Aradi utca , 16
Alapterület:
235 m2
Szobák száma:
4 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
3 245 m2
Hőszigetelt
Cirkó
Utcára
Bútorozatlan
Dél
Önálló kert
2
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Baks központjához közel családi ház eladó

Baks Kistelek vonzáskörzetében található, de Szeged vagy éppenséggel Kecskemét sincs elérhetetlen messzeségben. A közlekedése jó, és a faluban minden szükséges infrastruktura megtalálható. És most érkezik egy fantasztikus ajánlat mert:  

 

Itt eladó egy nagyobb családi ház, közel a központhoz, de mégis csendes utcában. Bár a ház nem mai építésű, tulajdonosai gondosan ápolták, vigyáztak rá. Annak idején egy öt tagú család minden szükséges élettere biztosított volt. A most 4 szobás ház elosztása változtatható, ha kell a szobaszám növelhető az egyes helyiségek átgondolásával. A 25 m2-es szobák akár oszthatók is, de vannak szoba méretű helyiségek, amelyek jelenleg más funkciót látnak el. Az ingatlan rövid időn belül költözhető. 

 

A ház a megépülésekor korszerűnek számított. Jelenleg is működik a központi fűtés, amelyhez van vegyes kazán és gázcirkó is. Az áramellátás 380 V ipari árammal van megoldva, és a többi közmű is rendelkezésre áll. 

 

A ház lakói gazdálkodó emberek voltak, ennek megfelelően kerültek kialakításra a melléképületek is. Van több ól, tároló, igény esetén a fóliavázak is megvehetőek. A fóliához 3245 m2-es telek áll rendelkezésre, fúrt kúttal és kiépített locsoló gerinc vezetékkel. A telken megtalálhatunk több gyümölcsfát is. 

 

Maga a ház kényelmes elosztású, a konyhai élet jól elkülönített, a földszinten és az emeleten is van egy-egy fürdőszoba, WC-vel felszerelten. 

 

A ház téglából épült, a födémek betongerenda és betontálca, salakbetonnal terítve. A házfalak hőszigetelést kaptak változó vastgaságban, a tető rendben van. Belül a vizes helyiségek járólaposak, és csempézettek, a szobákban padlószőnyeg van. A falak általában festettek, kevés helyen tapétázottak. 

 

Az utca csendes, kevés forgalommal, a környező házak a békés falusi élet hangulatát árasztják. 

 

Amennyiben nagyobb családi házat szeretne, esetleg kevés utazás is belefér, akkor ez a ház mndenképp jó választás. Két generációnak is megfelelhet, gazdálkodáshoz minden adott. Falusi CSOK felvehető! Használja ki ezt a remek ajánlatot nézze meg az ingatlant és tegyen rá ajánlatot!  

Helyiség Méret (m2)
Szoba 25
Szoba 25
Szoba 25
Szoba 20
Szoba 9
Konyha 16
Kamra, Éléskamra, Spájz 2
Tároló 5
Előszoba 9
Közlekedő 5
Lépcsőház 4
Pince 20
Étkező 15
Fürdőszoba + WC 11
Fürdőszoba + WC 7
Műhely 9
Garázs 18

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése