Eladó Családi ház, Sándorfalva

#685400128

Eladó Családi ház

92 millió Ft

Sándorfalva Kiskertek
Alapterület:
74 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
5 521 m2
Kiváló
Klímás hűtés-fűtés
Kertre néző
Dél
Parkosított
1
Összkomfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Saját kút
Nincs a közelben
Nincs szennyvízelvezetés

Gazdálkodásra alkalmas birtok eladó

Megúnta a nagyvárosi nyüzsgést, szeretne csendes békés környezetben élni egy jó házban? Esetleg gazdálkodna is ugyanitt? 

 

Akkor remek választás lehet ez a Sándorfalvi birtok. Jó a ház, elég nagy a telek, csendes, nyugodt környék, jól megközelíthető, és minden kényelem megtalálható. 

 

Kicsit bővebben. A sándorfalvi kiskertekben (Ópusztaszer felé), eladó egy Ytong téglából épült 2+1 szobás családi ház, szépen parkosított kerttel, garázzsal. A ház teljes területe nagy belmagasságú pincével ellátott, amely száraz, hűvös, és betonos. Itt mindet remekül lehet tárolni, de a mérete miatt pinceparti tartására is alkalmas. 

A földszinten zárt teraszon keresztül juthatunk a házba. A terasz mérete és kialakítása akár lakószobának is megfelel. A bejárat kis közlekedőbe nyílik, innen lehet feljutni a tetőtérbe, valamint a nappaliba, fürdőszobába és a konyhába. a konyha nem nagy méretű, de tartozik hozzá étkező rész.A tetőtérben két hálószoba található, illetve egy gardrob rész. 

Összességében 2-3 fő részére tökéletes élettér. 

A pincébe esőtől védett bejáraton keresztül juthatunk le.

A házon 10 kw-os napelem rendszer van. Ez segíti az elektromos fűtést télen, illetve nyáron a kert locsolásához használatos szivattyúkat. A főzés jelenleg palackos gázzal megoldott, a vízellátás pedig hidrofor segítségével saját kútrol történik. Ez így gyakorlatilag rezsimentessé teszi az ingatlant. 

A család autója garázsban parkolhat, illetve van hely még egy autó számára. 

A kert szépen parkosított, tele virággal, növényekkel. 

A teljes terület öntözhető, ehhez több fúrt kút is rendelkezésre áll. A telek hátsó részében van egy könnyűszerkezetes nagy alapterületű építmény, ami műhelynek, tárolónak, bárminek használható.

 

A birtokról: 

A teljes területt 5526 m2.

Ez 3 helyrajzi számból áll össze. A házhoz tartozó és kerítéssel körbekerített telek1479 m2. Ez az ingatlan külön megvásárolva 56 millió Ft.

A második telek 1546 m2 és található rajta egy szoba, előszoba, fürdő kialakítású kis ház17,6 m2-en, egy 7 m2-es terasszal, illetve egy 16 m2-es pincével. Ez a telek 1546 m2. A telken található még egy 18 m2-es fedett terasz a hozzá tartozó kikövezett kertrésszel, ahol remek házibulikat lehet tartani. Itt szőlő és málna ültetvény van, meg néhány gyümölcsfa. Ennek az ára 26 millió Ft.

A harmadik telek jelenleg tele van gyümölcsfákkal, valamint van egy kutyatenyésztéshez alkalmas kennel rendszerrel. Ennek a teleknek a mérete 2196 m2, ára 15 millió Ft. fontos tény, hogy a telken áll egy távvezeték oszlop, azonban a telek használatát ez semmiben nem befolyásolja.

Mindhárom telken csepegtetős öntöző rendszer van kialakítva. 

 

Gondolkozzon el az ajánlaton, érdemes körül nézni a birtokon, és ajánlatot tenni rá. 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 11.9
Szoba 12.8
Szoba 12.8
Konyha 2.8
Fürdőszoba + WC 3.8
Előszoba 11.63
Lépcsőház 1.5
Pince 31
Terasz 27
Gardrób 3
Garázs 18

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése