Eladó Családi ház, Sándorfalva

#685400126

Eladó Családi ház

26 millió Ft

Sándorfalva Kiskertek
Alapterület:
18 m2
Szobák száma:
+ 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 546 m2
Kiváló
Klímás hűtés-fűtés
Kertre néző
Dél
Parkosított
1
Összkomfort
230 - 400 Volt
Saját kút
Nincs a közelben
Nincs szennyvízelvezetés

Gazdálkodásra alkalmas birtok eladó

Megúnta a nagyvárosi nyüzsgést, szeretne csendes békés környezetben élni egy jó házban? Esetleg gazdálkodna is ugyanitt? 

 

Akkor remek választás lehet ez a sándorfalvi birtok. Jó a ház, elég nagy a telek, csendes, nyugodt környék, jól megközelíthető, és minden kényelem megtalálható. 

 

Kicsit bővebben. A sándorfalvi kiskertekben (Ópusztaszer felé), eladó egy téglából épült 1 szobás családi ház, szépen parkosított kerttel. A házban kialakítára került a fürdőszoba, a konyha azonban még nem. A ház teljes területe nagy belmagasságú pincével ellátott, amely száraz, hűvös, és betonos. Itt mindet remekül lehet tárolni, valamint a pincelejáró felett van egy terasz is, ami esetleg beépíthető. 

A pincébe ezen terasz alatt, az esőtől védett bejáraton keresztül juthatunk le.

 

Nyáron a kert locsolásához fúrt kútra telepített szivattyút lehet használni. A főzés jelenleg palackos gázzal megoldhatóa konyha kialakítása után, a vízellátás pedig hidrofor segítségével saját kútról történik. Ez így gyakorlatilag rezsimentessé teszi az ingatlant. 

A ház mellett van egy kellemes méretű fedett és kikövezett pihenő hely, itt házibulitó kezdve minden szabadtéri elfoglaltság tehető. A tetővel fedett részhez csatlakozik egy fedetlen, de kikövezett kertrész is, napozáshoz alkalmas terület. Persze  a kerti medencének is jut hely. 

 

A kert parkosított, virággal, növényekkel, a gazdálkodásra szánt részen jelenleg málna és szőlő ültetvény talált helyet. 

A teljes terület öntözhető, ehhez fúrt kút is rendelkezésre áll.

 

Az ingatlan bővíthető a szomszédos egy vagy két telek  megvásárlásával. A baloldali telken egy családi ház is van, ennek ára 56 millió forint.

A harmadik telek jelenleg tele van gyümölcsfákkal, valamint van egy kutyatenyésztéshez alkalmas kennel rendszerrel. Ennek a teleknek a mérete 2196 m2, ára 15 millió Ft. fontos tény, hogy a telken áll egy távvezeték oszlop, azonban a telek használatát ez semmiben nem befolyásolja.

 

Mindhárom telken csepegtetős öntöző rendszer van kialakítva. 

 

Gondolkozzon el az ajánlaton, érdemes körül nézni a birtokon, és ajánlatot tenni rá. 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 11.9
Fürdőszoba + WC 2.8
Előszoba 5.2
Pince 16
Terasz 7

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése